Industrimotorer

BRETT SORTIMENT
Vår STA-serie erbjuder ett brett urval av motordrifter för takskjutportar. Välj effekt, varvtal och typ av nödöppnin m.m. efter dina behov och få absolut bäst ekonomi på din nya portmotor -varken mer eller mindre!

FLEXIBEL AUTOMATIK
Med CS300 styrautomatik har du det senaste och mest lättanvända som gör att du snabbt installerar och enkelt programmerar din port styrning. Alla kablar är förinställerade och du kan även välja kabellängder och kringutrustning såsom spiralkabel, fotoceller, klämskydd, m.m. Programmeringsmodulen är av ”plug-in-typ” vilket gör att du kan använda en modul till flera portar

PASSAR DE FLESTA PORTAR
Med vårt stora sortiment av adaptersatser kan du anpassa en STA-motor till i stort sett alla porttyper som finns på den Svenska marknaden. Kontakta oss om du har önskemål, vi har säkert en adapter som passar!

RÄTT PRIS PÅ TILLBEHÖR
Hos oss hittar du en mängd kvalitetstillbehör till mycket bra priser. Vi har under åren byggt upp ett lager av det bästa från en mängd stora leverantörer. Från spiralkablar till dragströmställare och klämlister.

TOP