Underhållsfritt staket

by / torsdag, 17 april 2014 / Published in Nyheter

Svar angående underhållsfritt staket

Vi får ofta frågor hur man underhåller sitt staket. Vi har specialiserat oss till att bli ett företag som endast erbjuder underhållsfria staket. Vi tycker att man inte skall lägga ner timmar på att måla om sitt staket varje år. Därför har vi tagit fram modeller som ger dig bekymmersfria somrar. Vi har staketmodeller i smide samt träimitation. Oavsett vad du väljer får du ett underhållsfritt staket när du handlar från Accessa.

 

Underhållsfritt smidesstaket

Våra smidesstaket är underhållsfria och anpassade efter det nordiska klimatet. Vi varmgalvaniserar och pulverlackar vårt smide. Är du ute efter en speciell färg lackar vi staketet efter ditt önskemål.

 

Underhållsfritt trästaket i aluminium

I vårt sortiment finner du klassiska trästakets-imitationer tillverkade i aluminium. Detta garanterar dig ett staket med betydligt högre livslängd än ett trästaket utan att det kostar mer.

 

Underhållsfritt plaststaket

I vårt sortiment finner du plaststaket som tillverkade efter traditionella trästaket. Detta garanterar dig ett staket med betydligt högre livslängd än ett trästaket utan att det kostar mer. Produkten har låg vikt och är lätt att montera även för GÖR-det-självare.

 

Kontakta oss

Har du frågor om hur en underhållsfri staketlösning skulle kunna se ut och anpassas för dig är du varmt välkommen att kontakta oss.

TOP