Vägbom

 

Vägbom av kvalitet till rätt pris

Vägbommar är ett mycket användbart medel för att stänga av enskilda vägar och skogsvägar från trafik. Industriområden är ett annat vänligt användningsområde för våra vägbommar.

 

Flexibla vägbommar

Alla våra vägbommar upp till 4 m längd är vändbara för höger-/vänstermontage. En vägbom längre än 5 m är centrerade, allt för att främja och öka rörligheten. De flesta av våra bomutrustningar kan erhållas med rund respektive rektangulär bom.

 

Styrningar och tillbehör för vägbom

Vi utrustar din bom med de tillbehör och funktioner som behövs, från enkel tryckströmställare, kodlås till radio- eller avancerad GSM-styrning.

 

Säkerheten står i fokus

Välj säkerhetsnivå för din bom så tar vi gemensamt fram en lämplig säkerhetslösning med t.ex. fotoceller, slingdetektor, trafikljus eller inbyggd bombelysning.

 

Byggda för bättre livslängd

Våra vägbommar och bomhus är tillverkade av kraftig aluminium, drivutrustning och fästen tillverkas av stål. Allt detta för att du ska få en vägbom av högsta kvalitet och livslängd. Våra bommar är konstruerade för att bättre stå emot vandalism.

 

Extra detaljer

Alla anslutningar görs enkelt via lättåtkomliga plintrader . En extra liten detalj är att
de flesta av våra modeller levereras med ett internt vägguttag i skåpet.

 

Färg

Är du ute efter en speciell färg inom RAL-systemet så lackar vi bomhuset åt dig.

 

Kontakta oss för mer information

Hos Accessa är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Hos Accessa får du alltid ett varmare mottagande.

Ladda ner produktblad

TOP