Garageportöppnare

Den nya generationen garageportöppnare

  • Den nya generationen garageportsöppnare från Liftmaster sammankopplar elegans med modern design under användning av förstklassiga material och tankeväckande detaljer.
  • Den matta svarta motorkåpan i kombination med ett glänsande lampskydd som i kontrast utstrålar elegans och styrka.
  • Med den högvärdiga piano-svarta lackeringen verkar den nya fjärrkontrollen slank och unik.
  • Den innovativa skjutlucksanordningen förhindrar oavsiktlig manövrering av fjärrkontrollen. De kapacitiva knapparna garanterar användarvänlighet.
  • Den nya designen är resultatet av europeiska konsumentförfrågningar

Lång erfarenhet av garageportöppnare

Med mer än 20 års erfarenhet av garageportöppnare vet vi på Accessa vad som verkligen krävs av en garageportsöppnare för att den ska fungera och alltid ge högsta möjliga säkerhet i vårt varierande och tuffa klimat. Många portöppnare som säljs i Sverige idag är avsedda för varmare klimat i södra Europa och kanske inte alls klarar våra kalla vintrar. I vårt sortiment av portöppnare kan du vara säker på att du hittar rätt garageportöppnare för ditt garage.

Du behöver inte vara proffs för att installerar Liftmaster garageportöppnare

Du monterar enkelt din portöppnare, med hjälp av de enkla och utförliga monteringsanvisningarna. Vi hjälper er gärna med telefonsupport före, under och efter installationen. Om du inte vill montera din portöppnare själv, hjälper våra återförsäljare dig gärna, de är proffs.

Säker garageportöppnare

Våra portöppnare övervakar och justerar kontinuerligt den kraft som krävs för att öppna och stänga din garageport. Den ställer alltid in den lägsta kraft som krävs. Om porten möter ett hinder under stängning vänder den och öppnas. Om något hindrar porten vid öppning stoppas den. Varje gång du kör din portöppnare tänds den inbyggda belysningen och släcks automatiskt efter några minuter.

Bekväm

Föreställ dig att aldrig behöva lyfta en tung garageport igen. Du slipper stiga ur bilen i regn, snö slask och mörker. Men en portöppnare krävs det endast en knapp tryckning för att garageporten ska öppnas och du kan köra in!

Pålitlig

Fjärrkontrollen är programmerad med rullande kod teknologi. Varje gång den aktiveras rullar den över till en av 100 miljarder koder, som aldrig återupprepas. Rullande kodsystem är din garanti för trygghet.