Grindöppnare

Lång erfarenhet av grindöppnare

Med mer än 20 års erfarenhet på den Svenska marknaden vet vi vad som krävs av en grindöppnare för att den ska fungera och alltid ge högsta möjliga säkerhet i vårt varierande och tuffa klimat. Vissa grindöppnare som säljs i Sverige är ej anpassade för det svenska klimatet utan avsedda för varmare klimat i södra Europa vilket resulterar i en osäker grindöppnare. Väljer du en grindöppnare i vårt sortiment garanterar vi dig att du blir nöjd. I vårt sortiment finner du grindöppnare för både slaggrindar och skjutgrindar. Med vårt utbud av grindöppnare och goda råd från oss på Accessa eller någon av våra återförsäljare kommer du hitta rätt grindöppnare till din grind.

Unna dig bekvämlighet

Med en grindöppnare slipper du stiga ur bilen för att öppna grinden. Du kan bekvämt sitta kvar i bilen, trycka på din fjärrkontroll och se på när grinden öppnas.

Följande punkter är viktiga när du ska välja grindöppnare

  • Vilken typ av grind ska grindöppnaren monteras på? Slaggrind eller skjutgrind?
  • Ska motorerna sitta nedtill eller upptill eller ska de inte synas alls?
  • Hur grova är stolparna? Om stolpens mått
  • Grindens konstruktion har ofta större betydelse än vikten, en tät grind blir ett stort vindfång som kräver mycket kraft för att kunna manövreras. Det är sällan en grind väger över 200 kg.
  • Hur ska grinden manövreras? manuellt, fjärrkontroll, tidur är några alternativ.

Säker öppning

För säker öppning monteras fotoceller vilket ser till att grinden inte stängs om något är i vägen. Accessa hjälper till med installationer på befintliga och nya grindar om så önskas.

Kontakta oss för mer information

Hos Accessa är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Hos Accessa får du alltid ett varmare mottagande.