Staket

Vi tillverkar ditt staket

Accessa tillverkar sina staket i Dalarna. Genom egen tillverkning kan vi utlova att våra staket är av högsta kvalitet! Vi är säker på att du kommer blir nöjd om du väljer att köpa ditt staket från Dalarna. Vi har ett standardsortiment som kan byggas i moduler, mycket populärt på balkonger m.m. Enkelt, flexibelt och ekonomiskt.

Stängsel

Med ett stängsel runt ditt hus kan du känna dig säker över dina barns- och djurs säkerhet. Accessas Stängsel går att få i flera olika färgutförande, är lätt monterat och är av tilltalande design. Fördelaktigt med villastängsel är att de är kostnadseffektiva, underhållsfria och lätta att montera överallt.

Räcken

Accessa erbjuder ett brett sortiment av räcken. Välj bland vårt standardsortiment eller få ett räcke skräddarsytt. Vi tillverkar trappräcken och balkongräcken i Dalarna efter dina önskemål och mått.

Köp Räcken & Staket från Accessa AB !

  • Många års erfarenhet
  • Tillverkas & ytbehandlas i Sverige
  • 25-års erfarenhet av de flesta modeller av staket och räcken i stål alt smide
  • Flexibla lösningar, standard, special eller kunddesign eller kompletteringar
  • Accessa erbjuder helhetslösningar eller dellösningar
  • Tillverkas av stålmän i Dalarna

Söker du Staket i stål eller i typ smide eller balkongräcke, altanräcken, trappräcke, skyddsräcken eller handledare. Kontakta oss så diskuterar vi fram en bra lösning tillsammans. Ta några bilder och/eller några mått och skicka till oss. Hos oss får du råd och förslag på lösningar – Allt för att hitta en optimal lösning med tanke på funktion och design.

Allt tillverkas/monteras i vår verkstad i Borlänge, vissa detaljer levereras från lokala under-leverantörer och verkstäder. Våra kompetenta konstruktörer och svetsare har lång erfarenhet. Vi jobbar hårt för att arbetsmiljön ska vara den bästa möjliga. Vi följer IF Metalls kollektivavtal.

Våra standardmodeller av staket och räcken är uppbyggda i ett modulsystem så att vi kan tillverka rationellt och på så vis erbjuda ett sortiment av bra och tilltalande produkter till konkurrenskraftiga priser. Tillverkning av kundanpassade modeller, s.k. customer design, sker hantverksmässig men genom att kombinera erfarna konstruktörer och kunnig verkstadspersonal med en utvecklad maskinpark klarar vi att rationalisera även denna typ av tillverkning så att vi kan erbjuda bra och prisvärda produktlösningar.

Våra vanligaste modeller av staket och räcken, tillverkas av stål som levereras av våra lokala stålgrossister. För dej som föredrar modeller med ”träkänsla” använder vi aluminiumprofiler för att främst hålla nere vikten på ditt staket eller räcke. Stolpar och fästdetaljer anpassas efter dina behov. Genom ett väl upparbetat nät av leverantörer och stora inköp av material kan vi tillverka och leverera prisvärda produkter av bra kvalitet.

Alla räcken och staket som ska monteras utomhus varmgalvaniseras i Dalarna, sedan pulverlackeras eller våtlackeras detaljerna för att stå emot väder och vind i många år. Om du önskar kan vi leverera dina räcken och staket galvaniserade utan lackering, ett mycket hållbart och vackert alternativ i rätt miljö. Om ni öskar någon speciell kulör på ert räcke eller staket, ta reda på färgkod i RAL-systemet så lyssnar vi med våra lackerare om färgen finns på lager. Om du önskar ett ”rostigt” utseende så tillverkar vi ditt staket i Cortenstål.

Monteringsfärdiga lösningar

Vi på Accessa AB strävar alltid efter att leverera staket och räcken som ska vara enkla att montera. Proffs eller hemmafixare, med normal händighet monterar du enkelt våra staket och räcken. Vi kan även erbjuda montering för dej som föredrar ”monterat & klart”.

Räcken och staket från Accessa AB kräver normalt inget underhåll men om den står i en smutsig miljö t.ex. nära en väg kan den rengöras med vatten och vanligt bilschampo. En droppe olja på grind-gångjärnen minskar slitage och eliminerar ev gnissel. Smörj gärna din grind på hösten/ före vinterhalvåret, då minskar risken att oljan drar till sej smuts, damm och pollen.

Serviceavtal på mina grindar.

Den som önskar service avtal kan kontakta oss så tar vi fram ett kundanpassat serviceprogram.

Några av våra samarbetspartners:
NCC, Peab, Eddings, Veidekke, Säkerhetsföretag, Landskapsarkitekter, Designers, Stängselföretag, Byggvaruhandel, Smeder, Fiskarhedenvillan, Smidesföretag, Garageportexperten, Portproffsen, Grindar & staketspecialisten.

Ett urval av våra kunder
Villaägare, kyrkor, travbanor, skolor, dagis, förskolor, industrier, hotell, herrgårdar, slott, camping, skidanläggningar, kommuner, hästgård, stall, parkeringsgarage, båthamn, regioner, lasarett, sjukhus, återvinningsanläggning, uteservering, biograf, Biltema, Skandinaviska områdesskydd, konferens-anläggning, industrihallar, åkeri.

Staket höjer värdet på ditt hus

Ett staket gjort av smide ger ditt hus ett rejält lyft .Staketet är det första dina besökare ser. Accessa erbjuder flera olika staketmodeller. Alla våra standardgrindar går att få i staketutförande. Våra staketsystem är lättmonterade och underhållsfria.
Kontakta oss för mer information
Hos Accessa är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Hos Accessa får du alltid ett varmare mottagande.