Staket

  • Staket, Högbo
    Staket, Högbo
 

Staket

Accessa tillverkar sina staket i Dalarna. Genom egen tillverkning kan vi utlova att våra staket är av högsta kvalitet! Vi är säker på att du kommer blir nöjd om du väljer att köpa ditt staket från Dalarna. Vi har ett standardsortiment som kan byggas i moduler, mycket populärt på balkonger m.m. Enkelt, flexibelt och ekonomiskt.

 

Stängsel

Med ett stängsel runt ditt hus kan du känna dig säker över dina barns- och djurs säkerhet. Accessas Stängsel går att få i flera olika färgutförande, är lätt monterat och är av tilltalande design. Fördelaktigt med villastängsel är att de är kostnadseffektiva, underhållsfria och lätta att montera överallt.

 

Räcken

Accessa erbjuder ett brett sortiment av räcken. Välj bland vårt standardsortiment eller få ett räcke skräddarsytt. Vi tillverkar trappräcken och balkongräcken i Dalarna efter dina önskemål och mått.

 

Brett sortiment

Accessa erbjuder ett brett sortiment av staket. Välj bland vårt standardsortiment eller få ett skräddarsytt.

 

Tillverkningsmetoder

Genom elegant återhållsamhet och bra funktioner kombinerat med våra moderna tillverkningsmetoder gör att vi kan erbjuda dig en ekonomisk lösning i ett antal olika utföranden. Vill du allra bästa pris rekommenderar vi dig att välja staket ur vårt standardsortiment.

 

Anpassat efter nordiska klimatet

Våra staket är underhållsfria. Vi varmgalvaniserar och pullverlackar vårt smide. Är du ute efter en speciell färg lackar vi staketet efter ditt önskemål.

 

Höjer värdet på ditt hus

Ett staket gjort av smide ger ditt hus ett rejält lyft .Staketet är det första dina besökare ser. Accessa erbjuder flera olika staketmodeller. Alla våra standardgrindar går att få i staketutförande. Våra staketsystem är  lättmonterade och underhållsfria.

 

Kontakta oss för mer information

Hos Accessa är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Hos Accessa får du alltid ett varmare mottagande

Ladda ner produktblad

 

TOP