Grindar från Accessa

  • Grind - Aspeboda med emblen
    Grind - Aspeboda med emblen
Aspeboda

Aspeboda

Duvnäs

Duvnäs

Hovgården

Hovgården

Nyckelby

Nyckelby

Pilbo

Pilbo

Ramen

Ramen

Smedsbo

Smedsbo

Ulfshyttan

Ulfshyttan

 

Varför ska jag köpa grind från Accessa AB

  1. 25-års erfarenhet
  2. Tillverkning & ytbehandling i Sverige
  3. 30-års erfarenhet av grind- & portstyrningar samt rätt tillbehör
  4. Breda lösningar, Allt från std & special till kundanpassningar & renoveringar
  5. Accessa erbjuder helhetslösningar eller dellösningar
  6. Erfarna stålmän som bor och verkar i Dalarna

 

Vi hjälper dig välja rätt grindlösning sedan tillverkar vi din grind I Borlänge

 

Slaggrind, Skjutgrind, Vikgrind, Gånggrind, Automatik med Motor?  Kontakta oss så hjälper vi dig att välja en grind som passar just era förutsättningar; skicka några bilder och ge oss några mått så kan vi diskutera fram några förslag; Vi utgår från hur bred infarten är, hur mycket utrymme som finns innanför och utanför grinden, hur mycket plats finns på sidorna, lutningar, träd, markförhållanden m.m. Sist men inte minst tar vi in era tankar och önskningar. – Allt för att hitta en optimal lösning med tanke på funktion och grinddesign.

När vi kommit överens om lämplig grindlösning skickar vi detaljerade underlag som ni får studera och kontrollera så att alla mått och ingående detaljer stämmer med det vi kommit överens om.

Tillverkning sker i vår verkstad i Borlänge, dessutom anlitar vi lokala underleverantörer och verkstäder. Våra duktiga konstruktörer och svetsare har lång erfarenhet och hög kompetens. Vi jobbar hårt för att arbetsmiljön ska vara den bästa möjliga. Vi följer IF Metalls kollektivavtal.

 

Rationell tillverkning ger prisvärda grindar med bästa livslängd

 

Våra standardgrindar är uppbyggda i ett modulsystem så att vi kan tillverka rationellt och på så vis erbjuda ett sortiment av bra och tilltalande produkter till konkurrenskraftiga priser. Tillverkning av kundanpassade modeller, s.k. customer design, sker hantverksmässig men genom att kombinera erfarna konstruktörer och kunnig verkstadspersonal med en utvecklad maskinpark klarar vi att rationalisera även denna typ av tillverkning så att vi kan erbjuda bra och prisvärda produktlösningar.

Stål används till alla modeller av ”smidesgrindar”. Vanligtvis levereras allt råmaterial kapat och buntat från våra lokala stålgrossister. ”Trägrindar” och vissa specialmodeller tillverkar vi av aluminium för att uppnå kombinationen; låg vikt och hållbar konstruktion till ett vettigt pris. Alla detaljer såsom gångjärn, rullar, skenor, fästen och dekorationer mm importeras eller tillhandahålls av svenska grossister.  Tack vare ett bra lokalt samarbete, nära kontakt med utländska producenter och stora inköp kan vi tillverka och leverera kostnadseffektiva grindprodukter av hög kvalitet.

Alla produkter som ska stå i utomhusmiljö varmgalvaniseras i Dalarna, därefter pulverlackeras alternativt våtlackeras produkten för att erbjuda längsta möjliga livslängd i tuff utemiljö. Vi levererar även grindar som endast är galvaniserade till den som önskar. Vi kan lackera i många olika färger, ge oss din färg i RAL-kod så kollar våra lackerare om färgen finns i lager. Om du har speciella önskemål i ditt färgval kan vi med största sannolikhet ta fram detta mot pristillägg.

 

Monteringsvänliga lösningar med låga underhållskostnader

 

Grindar och motorer från Accessa är framtagna för att underlätta montering så lång det är möjligt. Grindsystem Komplett är konstruerat för den händige ”gör-det-självaren”. Du installerar din grind steg-för-steg enligt  ”ikea modellen”. Om du har egna montörer kan vi bistå med support efter överenskommelse. För den som så önskar kan vi tillhandahålla kompletta totallösningar där vi levererar, monterar och överlämnar din grind ”nyckelfärdig” klar att användas.

Accessa grindar kräver normalt inget underhåll men om den står i en lortig miljö t.ex. nära en väg kan den rengöras med vatten och vanligt bilschampo. En droppe olja på gångjärnen minskar slitage och eliminerar ev gnissel. Om man ska smörja en grind eller motor rekommenderar vi att detta görs på hösten/ före vinterhalvåret, då eliminerar man risken att oljan drar till sej smuts, damm och pollen.

Den som önskar service avtal kan kontakta oss så tar vi fram ett kundanpassat serviceprogram.

 

Några av våra samarbetspartners

 

NCC, Peab, Eddings, Veidekke, Säkerhetsföretag, Landskapsarkitekter, Designers, Stängselföretag, Byggvaruhandel, Smeder, Fiskarhedenvillan, Smidesföretag,  Garageportexperten, Portproffsen, Grindar&staketspecialisten.

 

Några av våra kunder

 

Villaägare, kyrkor, travbanor, skolor, dagis, förskolor, industrier, hotell, herrgårdar, slott, camping, skidanläggningar, kommuner, hästgård, stall, parkeringsgarage, båthamn, regioner, lasarett, sjukhus, återvinningsanläggning, uteservering, biograf, Biltema, Skandinaviska områdesskydd, konferens-anläggning, industrihallar, åkeri.

 

Grindar från Accessa

Med Accessas grindar ”släpper du in”  och välkomnar vänner och bekanta med ett öppet och vänligt bemötande.
Våra standard-grindar är formgivna med några Svenska klassiker som förebild. Elegant återhållsamhet och
bra funktion kombinerat med moderna tillverkningsmetoder gör att vi kan erbjuda dig en ekonomisk grind
lösning i ett antal varianter. För allra bästa pris väljer du en grind i våra standardmått.

 

Grindar från Dalarna

Accessa tillverkar sina grindar i Dalarna. Genom egen tillverkning kan vi utlova att våra grindar är av högsta kvalitet! Vi är säker på att du kommer blir nöjd om du väljer att köpa din grind från Dalarna.

 

Komplett grindsystem

 

Accessa Grindsystem innebär att du enkelt och snabbt kan hitta en grind som passar just dina önskemål. Vid val av en komplett grindlösning från Accessa får du en prisvärd grind med ingjutningsfundament, stolpar, kablar och motorer;  Allt som behövs för ett komplett grindmontage. Du väljer om du själv monterar din grind eller tar oss till hjälp.

 

Valfrihet i val av grind

 

Accessa grindsystem levereras i ett antal olika varianter. Slaggrindar med en eller två vingar, gånggrind
eller som skjutgrind. Vill du ha en stabil grindlösning som du kan klä med egna träprofiler, välj Ramen !
Välj ytbehandling av din grind efter dina behov, rådfråga oss gärna om du undrar.

 

Staket och Räcken

 

Accessa har ett brett sortiment av staket och räcken, vi kan leverera staket som passar alla våra grindmodeller.
Dessutom har vi ett standardsortiment av staket som kan byggas i moduler, mycket populärt på balkonger m.m.
Enkelt, flexibelt och ekonomiskt.

 

Säkerhetsgrindar

 

Vi har tagit fram ett koncept av säkerhetsgrindar som används bl.a. inom barnomsorgen och äldrevården.
Två populära säkerhetsprodukter är vårt barnsäkra grindlås och vår unika grindbygel som eliminerar
”pinnen i backen”, båda utvecklade i samarbete med kommuner och entreprenörer.

 

Slaggrind eller Skjutgrind

 

Du kan välj din grind som slaggrind eller skjutgrind. Alla Accessas grindar går att få som slaggrind eller skjutgrind.

Ladda ner produktblad

 

Erfaren aktör

Med mer än 20 års erfarenhet av grindar, portar och bommar är Accessa enav Sveriges främsta aktörer, inom området. Vi har under många år varit en av landets största leverantör av motorer och styrningar till grindar, garage-och industriportar.

Grindar för industri och bostadshus

Accessa tillverkar grindar för industribruk och bostadshus. Våra kunder är industriföretag, byggföretag, kommuner, bostadsrättföreningar och villaägare. Ingen kund är för stor eller för liten för Accessa.

Komplett

Accessa Grindsystem innebär att du enkelt och snabbt kan hitta en grind som passar just dina önskemål. Genom att välja en komplett lösning får du en pris-värd grind med ingjutningsfundament, stolpar, kablar och motorer. Dessutom har vi lång erfarenhet av olika typer av tillbehör, fjärrstyrningar samt säkerhets-utrustning. Allt som behövs för ett komplett grindmontage.

Staket och Räcken

Accessa tillverkar staket och räcken för alla tänkbara behov och krav. Vi har ettstandardsortiment som vi kan kundanpassa, vi tillverkar även efter kundspeci-fikation. Trappräcken, balkongräcken, franska balkonger, områdesskydd och stängsel; Vi hjälper dig med lösningar som passar.

Bommar

Accessa erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsbommar. I vårt sortiment finnerdu allt från enkla motorstyrda vägbommar till parkeringsbommar, snabbgående trafikbommar och extra kraftiga bommar upp till 12m längd.

Montering

Vi erbjuder montering av alla våra produkter.

TOP