Grindar bostadsrättsförening

En grindlösning du känner dig trygg med

Accessa har tagit fram ett helhetskoncept för bostadsrättsföreningar när det gäller grindar, staket och räcken. Accessas helhetslösningar innebär att du kan välja en enda leverantör av allt som ska ingå i installationen. Du behöver inte krångla med olika leverantörer som sedan skyller på varandra om det blir fel. Vi erbjuder dig en trygg lösning som inkluderar allt från första mätning till installation.

Kunskap

Våra grindar, motorer, styrningar och tillbehör är testade och anpassade till varandra för att du ska få ett komplett system som fungerar utan störningar.’

Erfarenhet

Efter många år i branschen har vi lärt oss att lyssna och ta reda på vad du som kund har för önskemål, förutsättningar och behov. Vi tar sedan fram förslag, ibland flera alternativ som vi presenterar, du får offert ev. ritningar och vägledning för att vi ska undvika fällor och missförstånd och för att du ska bli en riktigt nöjd kund både före och efter leveransen.

Smidesgrindar från Dalarna

Accessa tillverkar sina smidesgrindar i Dalarna. Genom egen tillverkning kan vi utlova att våra grindar är av högsta kvalitet! Vi är säker på att du kommer blir nöjd om du väljer att köpa din smidesgrind från Dalarna.

Anpassat efter det nordiska klimatet

Våra smidesgrindar är underhållsfria. Vi varmgalvaniserar och pullverlackar vårt smide. Är du ute efter en speciell färg lackar vi smidesgrinden efter ditt önskemål. Accessa tillverkar sina grindar i Dalarna. Genom egen tillverkning kan vi utlova att våra smidesgrindar är av högsta kvalitet! Vi är säker på att du kommer blir nöjd om du väljer att köpa din grind från Dalarna.

Support

Om det händer något och du behöver support eller service så vet du vem du ska vända dej till, vi har koll på alla ingående komponenter. Din leverans är dokumenterad och arkiverad hos oss.