Trägrindar i aluminium

Underhållsfria trägrindar i aluminium

Funderar du på att skaffa en trägrind? Trägrindar kräver mycket underhåll och börjar ”hänga” efter något år. Accessa har grindlösningen för dig! I vårt sortiment finner du klassiska trägrinds-imitationer tillverkade i aluminium. Vilket garanterar dig en grind med betydligt högre livslängd än en trägrind utan att det kostar mer.

Välkomna dina gäster

Med Accessas underhållsfria trägrindar i aluminium välkomnar du dina vänner och bekanta med ett varmt mottagande, men stänger lika smidigt ute de ovälkomna gästerna. Genom elegant återhållsamhet och bra funktioner kombinerat med våra moderna tillverkningsmetoder gör att vi kan erbjuda dig en ekonomisk lösning i ett antal olika utföranden.

Fördelarna som ger dig frihetskänsla

Köper du en underhållsfri trägrind i aluminium behöver du aldrig mer lägga sommarens soldagar på att måla om grinden.

Rengörs med vattenslangen

Enkel att montera på befintliga eller nya stolpar. Grinden är som ny år efter år.

Komplett grindsystem

Accessa Grindsystem innebär att du enkelt och snabbt kan hitta en grind som passar dig. Vid val av en komplett grindlösning från Accessa får du en prisvärd grind med ingjutningsfundament, stolpar, kablar och motorer; Allt som behövs för ett komplett grindmontage. Du väljer om du själv monterar din grind eller tar oss till hjälp. Vill du enbart köpa en grind går självklart det också bra.

Kontakta oss för mer information om våra trägrindar i aluminium

Hos Accessa är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Hos Accessa får du alltid ett varmare mottagande.