Smidesgrindar

Smidesgrindar från Dalarna

Accessa tillverkar sina smidesgrindar i Dalarna. Genom egen tillverkning kan vi utlova att våra grindar är av högsta kvalitet! Vi är säker på att du kommer blir nöjd om du väljer att köpa din smidesgrind från Dalarna.

Välkomna dina gäster

Med Accessas smidesgrindar välkomnar du dina vänner och bekanta med ett varmt mottagande, men stänger lika smidigt ute de ovälkomna gästerna. I vårt standardsortiment av smidesgrindar finner du grindar formgivna efter några svenska klassiker.Genom elegant återhållsamhet och bra funktioner kombinerat med våra moderna tillverkningsmetoder gör att vi kan erbjuda dig en ekonomisk lösning i ett antal olika utföranden. Vill du ha en grind till allra bästa pris rekommenderar vi dig att välja grind utefter våra standardmått.

Slaggrind eller Skjutgrind

Välj din smidesgrind som slaggrind eller skjutgrind. Accessas smidesgrindar går att få som slaggrind eller skjutgrind. Accessa grindsystem levereras i ett antal olika varianter. Slaggrindar med en eller två vingar, gånggrind eller som skjutgrind. Vill du ha en stabil grindlösning som du kan klä med egna träprofiler, välj Ramen ! Välj ytbehandling av din grind efter dina behov, rådfråga oss gärna om du undrar.

Anpassat efter det nordiska klimatet

Våra smidesgrindar är underhållsfria. Vi varmgalvaniserar och pullverlackar vårt smide. Är du ute efter en speciell färg lackar vi smidesgrinden efter ditt önskemål. Accessa tillverkar sina grindar i Dalarna. Genom egen tillverkning kan vi utlova att våra smidesgrindar är av högsta kvalitet! Vi är säker på att du kommer blir nöjd om du väljer att köpa din grind från Dalarna.

Komplett grindsystem

Accessa Grindsystem innebär att du enkelt och snabbt kan hitta en smidesgrind som passar dig. Vid val av en komplett grindlösning från Accessa får du en prisvärd grind med ingjutningsfundament, stolpar, kablar och motorer; Allt som behövs för ett komplett grindmontage. Du väljer om du själv monterar din grind eller tar oss till hjälp.