Altanräcken

Altanräcken från Dalarna

Accessa erbjuder altanräcken i smide och aluminium. Vi måttanpassar och skräddarsyr lösningar efter kund. Tack vare egen produktion av altanräcken kan vi erbjuda kvalitet i kombination med konkurrenskraftiga priser. Vi tillverkar och levererar altanräcken både stora och små kunder. Hos Accessa är ingen kund för stor eller för liten.

Tillverkningsmetoder

Genom estetisk återhållsamhet och bra funktioner kombinerat med moderna tillverkningsmetoder gör att vi kan erbjuda dig en prisvärd lösning för din altan. Våra altanräcken går att få i olika färgutföranden och mått. Har du en egen design eller kanske en befintlig grind eller staket du vill anpassa altanräcket efter så fixar vi det. Hos oss är inget omöjligt.

Alternativ till träräcke

Är du ute efter ett altanräcke i trä? Träräcken kräver mycket underhåll och blir fula och dåliga med tiden. Accessa har lösningen för dig! I vårt sortiment finner du helt underhållsfria träräckes-imitationer i aluminium. Kontakta oss på Accessa innan du beslutar dig för att köpa ett träräcke så tar vi fram ett underhållsfritt alternativ för dig!

Altanräcken anpassat efter det nordiska klimatet

Vår altanräcken är underhållsfria. Vi varmgalvaniserar och pulverlackar vårt smide. Är du ute efter en specifik färg lackar vi räcket efter ditt önskemål.

Höjer värdet på ditt hus

Ett vackert altanräcke höjer värdet på ditt hus samt ger din altan en säker inramning. Våra räcken är lättmonterade och underhållsfria. Vill du ha hjälp med monteringen så hjälper vi dig.

Bra att veta

Ett altanräcke ska ha en höjd på 1100 mm om höjden mellan våningsplan är mer än 3 meter enligt Boverket. Säkerheten är alltid viktig hos Accessa. Vi ser till att guida dig till en säker lösning. Våra altanräcken levereras i 1100 mm. Är avståndet till marken mindre går det att välja ett räcke i lägre utförande.

Kontakta oss för mer information

Du är alltid välkommen med dina frågor och funderingar till Accessa. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Hos Accessa får du alltid ett varmare mottagande