Trappräcken

Trappräcken från Dalarna

Accessa har ett brett utbud av trappräcken i smide och aluminium för både ute- och inne miljöer. Vi måttanpassar och skräddarsyr våra trappräcken efter kund. Tack vare egen produktion av trappräcken kan vi erbjuda kvalitet i kombination med konkurrenskraftiga priser. Vi tillverkar trappräcken till både stora och små kunder. Bland våra kunder finner du privatpersoner, kommuner, byggföretag m.fl. Hos Accessa är ingen kund för stor eller för liten.

 

Tillverkningsmetoder

Genom smakfull återhållsamhet och bra funktioner kombinerat med moderna tillverkningstekniker gör att vi kan erbjuda dig prisvärda lösningar. Våra trappräcken går att få i olika färgutföranden och mått. Har du en egen ide om hur ditt trappräcke skall se ut så löser vi det. Vår personal hjälper dig ta fram en lösning som du blir nöjd med. Hos oss är inget omöjligt.

 

Alternativ till träräcke

Är du ute efter ett trappräcke i trä? Träräcken kräver mycket underhåll och blir dåliga med tiden. Accessa har lösningen för dig! I vårt sortiment finner du helt underhållsfria träräckes-imitationer i aluminium.  Kontakta oss innan du bestämmer dig för att köpa ett träräcke så tar vi fram en underhållsfri lösning för dig!

 

Trappräcken anpassat efter det nordiska klimatet

Våra trappräcken är underhållsfria. Vi varmgalvaniserar och pulverlackerar vårt smide som är avsett för utomhusbruk. Är du ute efter en specifik färg lackar vi trappräcket efter ditt önskemål.

 

Höjer värdet på ditt hus

Ett elegant trappräcke ger ditt hus ett högre värde. Våra trappräcken är lättmonterade och underhållsfria. Vill du ha hjälp med monteringen så hjälper vi dig med det.

 

Kontakta oss för mer information

Du är alltid välkommen med dina frågor och funderingar till Accessa. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Hos Accessa får du alltid ett varmare mottagande