Stängsel

Accessa erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsstängsel

Med ett stängsel runt ditt hus kan du känna dig säker över dina barns- och djurs säkerhet. Accessas Stängsel går att få i flera olika färgutförande, är lätt monterat och av tilltalande design. Fördelaktigt med villastängsel är att de är kostnadseffektiva, underhållsfria och lätta att montera överallt.

Höj värdet på ditt hus med stängsel

Ett stängsel runt din fastighet ger ditt hus ett rejält lyft både ekonomiskt och estetiskt. Accessas stängsel är av gedigna material och tilltalande design som gör att de gör sig rätt i såväl naturen som runt din fastighet. Staketet är det första dina besökare ser. Våra stängselsystem är lättmonterade och underhållsfria. En investring som du kommer att glädjas av i många år framöver.

En trygg och fördelaktig lösning med stängsel

Med ett stängsel runt ditt hus eller gård kan du känna dig trygg. Det är en ypperlig lösning som gör att du kan känna dig trygg med att låta både hunden och barnen leka av sig på gården utan att du behöver oroa dig vart de tar vägen. Villastängsel är underhållsfria och kostnadseffektiva vilket gör det till en fördelaktig lösning då det kan monteras överallt.

Stängsel anpassat efter nordiska klimatet

Våra stängsel är underhållsfria. De har ett dubbelt korrosionsskydd då de förzinkade och plastbelagda eller pulverklackade. Är du ute efter en speciell färg lackar vi staketet efter ditt önskemål.

Kontakta oss för mer information om stängsel

Hos Accessa är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Hos Accessa får du alltid ett varmare mottagande