Smidesstaket

Smidesstaket från Dalarna

Accessa erbjuder smidesstaket i ett brett urval av standardmodeller men skräddarsyr även kundanpassade lösningar. Tack vare egen produktion av smidesstaket kan vi erbjuda kvalitet i kombination med konkurrenskraftiga priser. Vårt utbud av smidesstaket har en bred målgrupp. Vi tillverkar smidesstaket till privatpersoner, kommuner, byggföretag m.fl. Hos Accessa är ingen kund för stor eller för liten.

Färg och mått på smidesstaket

Våra smidesstaket går att få i olika färgutförande och mått. Har du en egen design eller kanske en befintlig grind du vill anpassa staketet efter löser vi det. Hos oss är inget omöjligt.

Tillverkningsmetoder smidesstaket

Genom smakfull återhållsamhet och bra funktioner kombinerat med moderna tillverkningstekniker gör att vi kan erbjuda dig en prisvärd lösning i ett flertal olika utföranden.

Smidesstaket anpassat efter nordiska klimatet

Våra smidesstaket är underhållsfria. Vi varmgalvaniserar och pulverlackar vårt smide. Är du ute efter en speciell färg lackar vi staketet efter ditt önskemål.

Höj värdet på ditt hus med smidesstaket

Ett smidesstaket höjer värdet på ditt hus samt ger dig en trygg inramning. Staketet är det första dina besökare möts av. Alla våra standardgrindar går att få i staketutförande. Våra staketsystem är lättmonterade och underhållsfria.

Kontakta oss för mer information om smidesstaket

Hos Accessa är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Hos Accessa får du alltid ett varmare mottagande