Franska balkonger

Franska balkonger från Dalarna

Accessa erbjuder franska balkonger i smide och aluminium. Kunden står i fokus- Vi måttanpassar och skräddarsyr lösningar efter kund. Vår egen produktion möjliggör franska balkonger till både förmånligt pris och kvalitet. Vi tillverkar och levererar franska balkonger till stora som små kunder. Hos Accessa är ingen kund för stor eller för liten.

Franska balkonger lämpat för det nordiska klimatet

Vår franska balkonger är underhållsfria då vi varmgalvaniserar och pulverlackar vårt smide. Är du ute efter en specifik färg lackar vi efter ditt önskemål.

Produktion

Med estetisk återhållsamhet och bra funktioner kombinerat med moderna tillverkningsmetoder kan vi erbjuda dig en prisvärd lösning. Våra altanräcken går att få i olika färgutföranden och mått. Vill du anpassa den franska balkongen efter en egen idé, befintlig grind eller staket så fixar vi det. Hos oss är ingenting omöjligt.

Ett bättre alternativ än träräcke

Är du ute efter en fransk balkong i trä? Dilemmat med räcken i trä är att det kräver underhåll och blir fula och dåliga med tiden. Hos Accessa har du lösningen. Vi erbjuder helt underhållsfria träräckes-imitationer i aluminium. Kontakta oss på Accessa innan du beslutar dig för att köpa ett träräcke så tar vi fram ett underhållsfritt alternativ för dig!

Värdeökning av ditt hus

Vackra franska balkonger höjer värdet på ditt hus. Våra franska balkonger är lättmonterade och underhållsfria. Vill du ha hjälp med monteringen så hjälper vi dig.

Kontakta oss för mer information

Du är alltid välkommen med dina frågor och funderingar till Accessa. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Hos Accessa får du alltid ett varmare mottagande