Räcken

Räcken i olika modeller anpassade efter dina önskemål

Accessa erbjuder räcken i smide och aluminium. Välj bland vårt standardsortiment eller få ett räcke skräddarsytt. Vi tillverkar trappräcken och balkongräcken i Dalarna efter dina önskemål och mått. Alla våra standardgrindar går att få i räckeutförande. Vi har dessutom utvecklat ett lättmonterat och snyggt räckesystem som vi kallar ”Nybo”. Bilder på våra räcken kommer inom kort. Kontakta oss för mer information om vårt räcke- sortiment.

Brett sortiment av räcken

Accessa erbjuder ett brett sortiment av räcken. Välj bland vårt standardsortiment eller få ett skräddarsytt.

Tillverkningsmetoder räcken

Genom elegant återhållsamhet och bra funktioner kombinerat med våra moderna tillverkningsmetoder gör att vi kan erbjuda dig en ekonomisk lösning i ett antal olika utföranden. Vill du allra bästa pris rekommenderar vi dig att välja staket ur vårt standardsortiment.

Räcken anpassat efter nordiska klimatet

Våra räcken är underhållsfria. Vi varmgalvaniserar och pullverlackar vårt smide för utomhusbruk. Är du ute efter en speciell färg lackar vi staketet efter ditt önskemål.

Bra att veta om räcken

Ett räcke ska ha en höjd på 1100 mm om höjden mellan våningsplan är mer än 3 meter enligt Boverket. Säkerheten är alltid viktig hos Accessa. Vi ser till att guida dig till en säker lösning. Våra räcken levereras i 1100 mm. Är avståndet till marken mindre går det att välja ett räcke i lägre utförande.

Räcken höjer värdet på ditt hus

Ett staket gjort av smide ger ditt hus ett rejält lyft .Staketet är det första dina besökare ser. Accessa erbjuder flera olika staketmodeller. Alla våra standardgrindar går att få i staketutförande. Våra staketsystem är lättmonterade och underhållsfria.

Kontakta oss för mer information om räcken

Hos Accessa är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Hos Accessa får du alltid ett varmare mottagande