Balkongräcken

Balkongräcken från Dalarna

Accessa har ett gediget utbud av balkongräcken i smide och aluminium. Vi måttanpassar och designar efter kund. Tack vare egen produktion av balkongräcke kan vi erbjuda kvalitet i kombination med konkurrenskraftiga priser. Vi tillverkar och levererar balkongräcken till privatpersoner, kommuner, byggföretag m.fl. Hos Accessa är ingen kund för stor eller för liten.

Tillverkningsmetoder Balkongräcken

Genom smakfull återhållsamhet och bra funktioner kombinerat med moderna tillverkningstekniker gör att vi kan erbjuda dig en prisvärd lösning i ett flertal olika utföranden. Våra balkongräcken går att få i olika färgutföranden och mått. Har du en egen design eller kanske en befintlig grind eller staket du vill anpassa balkongräcket efter löser vi det. Hos oss är inget omöjligt.

Alternativ till träräcke

Är du ute efter ett balkongräcke i trä? Träräcken kräver mycket underhåll och blir dåliga med tiden. Accessa har lösningen för dig! I vårt sortiment finner du helt underhållsfria träräckes-imitationer i aluminium. Kontakta oss innan du bestämmer dig för att köpa ett träräcke så tar vi fram en tidssparande lösning för dig!

Balkongräcke anpassat efter det nordiska klimatet

Våra balkongräcken är underhållsfria. Vi varmgalvaniserar och pulverlackar vårt smide. Är du ute efter en specifik färg lackar vi balkongräcket efter ditt önskemål.

Höj värdet på ditt hus med ett balkongräcke

Ett vackert balkongräcke höjer värdet på ditt hus samt ger din balkong en trygg inramning. Våra balkongräcken är lättmonterade och underhållsfria. Vill du ha hjälp med monteringen så hjälper vi dig.

Bra att veta om balkongräcken

Ett balkongräcke ska ha en höjd på 1100 mm om höjden mellan våningsplan är mer än 3 meter enligt Boverket. Säkerheten är alltid viktig hos Accessa. Vi ser till att guida dig till en säker lösning. Våra balkongräcken levereras i 1100 mm. Är avståndet till marken mindre går det att välja ett räcke i lägre utförande.

Kontakta oss för mer information om balkongräcken

Du är alltid välkommen med dina frågor och funderingar till Accessa. Vår personal är utbildad och finns till för att guida dig till rätt produkt. Hos Accessa får du alltid ett varmare mottagande